Asiantunteva tietokonehuolto - Sinua lähellä Helsingissä!

 

Bitmaster on Helsingin Punavuoressa toimiva täyden palvelun tietokonehuolto ja tietokonekauppa.
Olemme apunasi kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä asioissa: mm. tietokonehuollot, laitteistojen ja ohjelmistojen päivitykset sekä asennukset, uudet ja käytetyt tietokoneet sekä niiden oheislaitteet. Huollamme ja korjaamme kaikkia PC malleja ja merkkejä, sekä kannettavia tietokoneita että pöytäkoneita. Myymälästämme löytyy kattava valikoima oheislaitteita, komponentteja ja varaosia erimallisiin ja -ikäisiin laitteistoihin: muistit, kiintolevyt, prosessorit, kannettavien laturit, näytöt, näppäimistöt, jne.

tietokonehuoltoa

 

Tietokoneen huolto on meillä nopeaa ja tietokoneesi valmistuu nopeasti. Huoltomme toimii nopeasti ilman ajanvarausta. 

Annamme kaikille huolloillemme ja myytäville tietokoneille takuun. Tervetuloa huoltoon!

 

Kun tietokone ei käynnisty on ennen uuden tietokoneen hankintaa hyvä tunnistaa käynnistysongelmien tarkka syy. Myös kannettavan tietokoneen ylikuumenemisen syiden ja seurausten ymmärtäminen on tärkeää, koska lämpö voi johtaa monenlaisiin ongelmiin ja jopa tuhota laitteen. Yleisimmät syyt siihen, että kannettavan laturi ei toimi, voivat olla vialliset komponentit tai vääntynyt pistoke, mutta onneksi ratkaisuja on saatavilla.

Kannettavan saranat voivat löystyä tai irrota ajan myötä tai huolimattoman käsittelyn seurauksena, mutta onneksi tämä ongelma yleensä voidaan korjata helposti. Näppäimistöongelmat voivat haitata kannettavan käyttöä, ongelmat voivat johtua myös ohjelmistovirheistä. Vaikka kannettavan näytön rikkoutuminen tai halkeaminen voi olla hankala ongelma, on olemassa vaihtoehtoja läppärin näytön korjaamiseksi tai vaihtamiseksi.


Suomeksiin English

Most Viewed


Ajankohtaista

Services

Uutiset

14.07.2024
Tietokoneeni hajosi, apua tarvitsen nyt, Virheet ja ongelmat, ne vaivaavat yhä yötä. Mutta onneksi on asiantuntija lähellä minua, Korjaten laitteeni, niin se toimii jälleen kerran sujuvasti.