Medion huolto

Medion huolto

 

Onko Medion-kannettavasi tai pöytäkoneesi aiheuttanut sinulle epävakaata toimintaa tai jopa pätkimistä?? Vaikka tietokoneesi olisi kuinka laadukas tahansa, ongelmia saattaa ilmetä ajan mittaan. Erityisesti kannettavat tietokoneet ovat alttiita kulumiselle ja vaurioille.

Tarjoamme kattavaa huoltopalvelua kaikille Medion-merkkisille kannettaville ja pöytätietokoneille. Lisäksi meiltä löytyvät myös varaosat Medion-tietokoneisiin, jotta voimme auttaa sinua ratkaisemaan mahdolliset ongelmat tehokkaasti.

Tyypillisiä ongelmia Medion kannettavissa:

 

 • windows ei käynnisty
 • tuuletin ei toimi, tai pitää kovaa meteliä
 • virtaliitin rikki
 • kiintolevy rikki
 • internet ei toimi
 • ei lainkaan kuvaa
 • saranat rikki
 • näyttö rikki
 • näppäimistö ei toimi
 • kone epävakaa, jumittelee
 • kone on hidas
 • viruksia, haittaohjelmia
 • laturi ei toimi

Olipa ongelma mikä tahansa, korjaamme Medion koneesi nopeasti ja ammattitaidolla.

Kysy meiltä nopeaa Medion korjausta!

 

Medion Acer Lenovo eMachines

Vuonna 2011 Acer ilmoitti aikovansa ostaa Medionin osakkeita ja tehdä yhteistyötä yhtiön kanssa erityisesti Euroopan markkinoilla. Tämä liike mahdollisti Acerille vahvemman jalansijan Euroopan tietokonemarkkinoilla ja tarjosi Medionille resursseja ja tuotevalikoimaa.

Lenovo ja Medion ovat kaksi erillistä yritystä, mutta niillä on yhteys toisiinsa. Lenovo on kiinalainen tietokonevalmistaja ja elektroniikkayritys, joka tunnetaan erityisesti Lenovo-tietokoneista, ThinkPad-kannettavista ja Motorola-puhelimista. Lenovo on yksi maailman suurimmista tietokonevalmistajista.

Medion on erikoistunut kuluttajaelektroniikkaan, kuten tietokoneisiin, kannettaviin tietokoneisiin, tabletteihin ja muihin laitteisiin. Medion on erityisen tunnettu tarjoamastaan kohtuuhintaisista tietokoneista ja elektroniikkatuotteista.

Lenovo osti Medionin vuonna 2011. Tämä teki Medionista Lenovo-konsernin osan. Tämän jälkeen Medion jatkoi toimintaansa omalla brändillään, mutta hyötyi Lenovo-konsernin resursseista ja tuesta. Tämä kauppa mahdollisti Lenovolle laajentumisen Euroopan markkinoille, missä Medionilla oli vahva asema.

Acer ja Medion eivät ole saman yrityksen omistuksessa, mutta ne ovat tehneet yhteistyötä tietyillä alueilla ja tuotevalikoimissa. Acer on taiwanilainen tietokone- ja elektroniikkayhtiö, kun taas Medion on saksalainen elektroniikkayhtiö. Medion on erityisesti tunnettu kuluttajaelektroniikasta ja tietokoneista.

Acer ja eMachines liittyvät toisiinsa yrityskaupan kautta. Acer on tunnettu taiwanilainen tietokonevalmistaja, kun taas eMachines oli yhdysvaltalainen tietokonevalmistaja.

Vuonna 2007 Acer hankki eMachinesin, mikä teki eMachinesista Acerin tytäryhtiön. Tämä yrityskauppa teki Acerista suuremman toimijan Yhdysvaltain tietokonemarkkinoilla ja mahdollisti Acerin laajentumisen ja vahvistumisen maailmanlaajuisesti. eMachines säilytti brändinsä ja jatkoi myyntiään, mutta sen tuotteiden tuotekehitys ja valmistus liittyivät Acerin laajempaan toimintaan.

Kuitenkin on tärkeää huomata, että myöhemmin Acer alkoi vähitellen luopua eMachines-brändistä ja siirtyä myymään tietokoneitaan pääasiassa Acer-brändin alla. Yrityskauppa eMachinesin kanssa auttoi Aceria kasvamaan ja vahvistumaan tietokonemarkkinoilla, erityisesti Yhdysvalloissa, mutta eMachinesin brändi menetti vähitellen merkitystään tietokonemarkkinoilla.

medion-kannettava

Medion ja eMachines ovat molemmat elektroniikkayhtiöitä, jotka ovat erikoistuneet tietokoneisiin ja kuluttajaelektroniikkaan. Heillä on myös seuraavia yhtäläisyyksiä:

 • Tuotevalikoima: Sekä Medion että eMachines tarjoavat tietokoneita ja kuluttajaelektroniikkaa. Tämä sisältää esimerkiksi tietokoneita, kannettavia tietokoneita, tabletteja ja muita laitteita.
 • Hinta: Molemmat yritykset ovat tunnettuja tarjoamastaan kohtuuhintaisista elektroniikkatuotteista. He pyrkivät tarjoamaan kilpailukykyisiä hintoja kuluttajille.
 • Laajempien yritysten osana: Sekä Medion että eMachines ovat olleet osa suurempia elektroniikkayhtiöitä. Medionista tuli osa Lenovo-konsernia, kun taas eMachinesista tuli Acerin tytäryhtiö.

 

 

Ajankohtaista

Juhannuksen aukioloajat

20.6. olemme auki 10-16
21.-23.6. olemme suljettu

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

 

Palvelut

Uutiset

19.06.2024