Tietokonehuolto

Tarjoamme edullisia tietokoneiden ja lisälaitteiden huolto- ja korjauspalveluita Helsingissä. Onko sinulla ongelmia tietokoneesi kanssa? Et saa ohjelmia asennettua, virus on iskenyt tai tarvitset lisäosaa tai korttia, mutta et tiedä miten se asennetaan? Tai ehkä tietokoneesi ei toimi, mutta et tiedä miksi?

 

Tietokoneen huoltoa

Hyödynnä edullista ATK-huoltopalveluamme! Meidän tietokonehuolto auttaa sinua nopeasti ja vaivattomasti! Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme ongelman nopeasti. Tietokonehuolto tehdään pitävää kustannusarviota noudattaen. Lisäksi asennamme tarvittaessa kaikenlaiset lisälaitteet tietokoneeseesi pikaisesti odottamatta pitkiä aikoja. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua tietokoneesi kanssa!

Voit tuoda tietokoneesi PC-huoltoliikkeeseemme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, mutta kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.

Olemme täällä auttamassa sinua kaikissa tietokoneongelmissasi, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

 

 
 
Tervetuloa asiantuntevaan huoltoomme:

 acer varaosat

Olemme mm. Acer varaosien jälleenmyyjä,

 

 

Yleisiä kannettavan takuuajan jälkeisiä korjaustoimenpiteitä joita huoltoteknikkomme suorittavat ovat mm:
  • virtaliittimen korjaus
  • tuulettimien puhdistus / vaihto
  • muoviosien uusiminen
  • näytön invertterin vaihto
  • rikkoutuneen (haljenneen) näytön vaihto

Tuo huollon tarpeessa oleva koneesi meille edulliseen ja luotettavaan huoltoon! Toimitusajat vaihtelevat nopeasta lyhyeeseen ongelman laadusta riippuen!Korjausarvio vakuutusyhtiölle

.. Saat kauttamme lausunnon korjauskustannuksista vakuutusyhtiölle  ..
 

 
tietokoneita-huollossa
 
 
 

Tietokoneen korjaus ja huolto Helsinki - Kattavat palvelut Bitmasterilta

Helsinki tarjoaa monia vaihtoehtoja tietokoneen korjaus- ja huoltopalveluiden osalta, mutta Bitmaster erottuu joukosta tarjoamalla laadukkaita ja kattavia ratkaisuja. Olemme alan johtavia yrityksiä, joka tarjoaa ammattitaitoista tietokoneen korjausta ja huoltoa Helsingissä. Palveluvalikoimaan kuuluvat tietokonehuolto, tietokoneen korjaus, kannettavan tietokoneen korjaus sekä monia muita palveluita, joita tarvitset pitääksesi tietokoneesi kunnossa.

Olemme erikoistuneet tietokoneiden korjaukseen ja huoltoon. Olipa kyseessä tietokoneesi hidastelu, järjestelmähäiriöt, rikkoutunut näyttö tai vioittunut näppäimistö, Bitmasterin tiimi osaa korjata ongelman. Meillä on vankka kokemus erilaisten tietokoneiden, kuten pöytätietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden, korjauksista ja huolloista.

Tarjoamme myös vuosihuoltopalveluita, jotka pitävät tietokoneesi moitteettomassa kunnossa ympäri vuoden. Suorittamme säännöllisiä tarkastuksia ja huoltotoimenpiteitä varmistaaksemme, että tietokoneesi toimii optimaalisesti. Vuosihuolto auttaa ehkäisemään mahdollisia ongelmia ja pidentämään tietokoneesi käyttöikää.

Yksi vahvuuksistamme on asiantuntemus kannettavien tietokoneiden korjauksessa. Korjaamme rikkoutuneet näytöt, vaihdamme näppäimistöt ja ratkaisemme muut yleiset kannettavien ongelmat nopeasti ja ammattitaidolla. Bitmaster pystyy myös suorittamaan perusteellisen puhdistuksen, joka auttaa pitämään kannettavan tietokoneesi pölyttömänä ja suorituskykyisenä.

Palveluihimme kuuluvat myös tietoturva- ja virustorjuntaratkaisut. Asennamme luotettavia virustorjuntaohjelmistoja, jotka pitävät tietokoneesi suojattuna haittaohjelmilta ja vakoiluohjelmilta. Jos tietokoneesi on jo saanut tartunnan, Bitmasterin asiantuntijat auttavat sinua poistamaan virukset ja palauttamaan tietokoneesi turvalliseen tilaan.

Meiltä kattavat ja luotettavat tietokoneen korjaus- ja huoltopalvelut Helsingissä. Hallitsemme erilaiset tietokoneiden korjaukset ja tarjoamme vuosihuoltopalveluita pitääksesi tietokoneesi toimintakunnossa. Jos etsit tietokoneesi korjausta tai huoltoa Helsingissä, ota yhteyttä Bitmasteriin ja luota ammattilaisiin.

tietokonehuolto-1


Miksi sinun pitäisi suojata tietokoneesi vakoiluohjelmilta?

Vakoojaohjelmat ovat haittaohjelmia, jotka keräävät tietoja tietokoneestasi ja sinusta ilman suostumustasi ja välittävät ne toiselle taholle. Tiedot voivat olla esimerkiksi selailemiasi internet-osoitteita, sähköpostiosoitteita tai luottokorttitietoja.

Vakoojaohjelmat voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia tietokoneellesi ja yksityisyydellesi. Ne voivat hidastaa tietokonettasi, poistaa tiedostojasi, näyttää mainoksia tai ohjata sinut huijaussivuille. Pahimmassa tapauksessa ne voivat varastaa henkilökohtaisia tai taloudellisia tietojasi ja käyttää niitä väärin.

Kuinka yleisiä vakoiluohjelmat ovat?

Vakoojaohjelmat ovat yksi yleisimmistä tietoturvauhkista verkossa. Tutkimuksen mukaan 89 prosentissa tietokoneista on keskimäärin 30 vakoojaohjelmaa. Toinen tutkimus kertoo, että joka neljänneltä koneelta on löydetty jonkinlainen haittaohjelma.

Vakoojaohjelmien määrät ovat korkeimmalla tasollaan sitten vuoden 2004

 

tietokonehuolto-2


Mitkä ovat yleisimpiä vakoiluohjelmia?

Yleisimpiä vakoiluohjelmia ovat troijalaiset, mainosohjelmat ja näppäimistönseuraajat.

Troijalaiset ovat ohjelmia, jotka naamioituvat hyödyllisiksi ohjelmiksi mutta tekevät salaa jotain muuta. Ne voivat esimerkiksi asentaa muita haittaohjelmia taustalla tai antaa etäkäyttöoikeuden tietokoneeseesi.
Mainosohjelmat ovat ohjelmia, jotka näyttävät mainoksia tietokoneellasi ilman suostumustasi. Ne voivat olla ärsyttäviä ja hidastaa tietokonettasi. Ne voivat myös seurata selaamiasi verkkosivuja ja kohdentaa mainoksia kiinnostuksesi mukaan.
Näppäimistönseuraajat ovat ohjelmia, jotka tallentavat kaiken mitä kirjoitat tietokoneellasi. Ne voivat varastaa salasanoja, luottokorttitietoja tai muita arkaluontoisia tietoja. Ne voivat myös lähettää nämä tiedot kolmansille osapuolille.
Nämä ovat vain joitakin esimerkkejä vakoiluohjelmista. On olemassa monia muitakin tyyppejä ja alatyyppejä. Siksi on tärkeää suojata tietokoneesi luotettavalla tietoturvaohjelmalla ja noudattaa varotoimia verkossa.

tietokonehuolto-3


Kuinka voit suojautua vakoiluohjelmilta?

Paras tapa suojautua vakoiluohjelmilta on käyttää luotettavaa tietoturvaohjelmaa, joka tunnistaa ja poistaa haittaohjelmat koneeltasi. Voit myös noudattaa joitakin yksinkertaisia varotoimia, kuten:

  • Älä avaa epäilyttäviä sähköpostiliitteitä tai linkkejä
  • Älä lataa ohjelmia tuntemattomilta sivuilta
  • Lue käyttöehdot ja valitse mukautettu asennus ennen ohjelmien asentamista
  • Pidä tietokoneesi ja selaimesi ajan tasalla
  • Käytä vahvoja salasanoja ja vaihda niitä säännöllisesti