Kannettavan huoltoa

Kun kannettavan näyttö, emolevy tai saranat hajoavat, moni pohtii, kannattaako konetta enää korjata. Kuitenkin, korjaus voi olla hyvin järkevää, sillä korjaamalla vaurion, voit säästää satoja euroja uuden koneen ostossa. Lisäksi, kun korjaat vanhan koneen, se voi toimia jopa paremmin kuin uusi kone, jossa on vähemmän tehokkaat komponentit.

 

Yleisiä kannettavan takuuajan jälkeisiä korjaustoimenpiteitä joita huoltoteknikkomme suorittavat ovat mm:

Korjausarvio vakuutusyhtiölle

.. Kauttamme lausunto vakuutusyhtiölle korjauskustannuksista ..

 

Kannettavan tietokoneen huolto

Kannettavan tietokoneen korjaus voi olla erinomainen vaihtoehto uuden koneen hankinnalle. On totta, että lattialle pudonnut läppäri voi aiheuttaa huolta, mutta se ei välttämättä tarkoita, että koneen käyttöikä olisi ohi. Kokeneet tietokonekorjaajat pystyvät usein korjaamaan putoamisesta aiheutuneet vauriot edullisesti ja nopeasti.

Kannettavan tietokoneen korjaus on erinomainen tapa pidentää sen käyttöikää ja säästää samalla rahaa. Sen lisäksi, että korjaus on usein edullisempaa kuin uuden koneen hankinta, se myös säästää ympäristöä vähentämällä elektroniikkajätettä.

Joten jos sinulla on ongelmia kannettavan tietokoneen kanssa, älä huoli! Tietokonekorjaajat ovat valmiina auttamaan sinua. Ammattitaitomme ja kokemuksemme mahdollistavat sen, että pystymme korjaamaan monenlaisia vikoja nopeasti ja edullisesti.

Kokonaisuudessaan, kannettavan tietokoneen korjaus on järkevä vaihtoehto uuden koneen hankinnalle. Se säästää rahaa, pidentää koneen käyttöikää ja säästää ympäristöä vähentämällä elektroniikkajätettä. Joten, jos kohtaat tietokoneongelmia, älä epäröi kääntyä tietokonekorjaajan puoleen!

Aina kannattaa kysyä arviota onko kannettavan huolto mahdollista
SOITA 09-174 746

#########

Tyypillinen pölytuppo kannettavan tietokoneen prosessorin jäähdytinelementissä.

#########

Emme suosittele käyttämään paineilmapuhdistusta koska paineilma saa pölyn menemään läppärin tuulettimen sisälle ja tuuletin lakkaa toimimasta sisälle menneen pölyn seurauksena. Kertyneen pölyn saa parhaiten pois purkamalla konetta kunnes tuulettimeen pääsee käsiksi.

#########

Tuuletin puhdistettu ja toimintakunto tarkistettu. Välttämättä tuuletinta ei saada korjattua. Tämä tilanne on esim. jos tuulettimen akselin ympärille on kiertynyt hiuksia tai lemmikkieläinten karvaa. Tällöin tuuletin vaihdetaan uuteen, tai toimivaan purkuosaan joka on otettu muuten vioittuneesta läppäristä. Pölyjen puhdistus tietokoneesta. Oheisessa, tämän sivuston ulkopuolisessa, linkissä hieman lisäämitä koneen sisältä saattaa löytyä: kuvia