Kannettavan huoltoa

Kun kannettavan näyttö, emolevy tai saranat hajoavat, kannattaa harkita korjausta. Korjaaminen voi säästää rahaa verrattuna uuden koneen ostoon ja vanha kone saattaa jopa toimia paremmin korjauksen jälkeen.

 

Yleisiä huoltotoimenpiteitä kannettaville takuuajan jälkeen:

Korjausarvio vakuutusyhtiölle

.. Kauttamme lausunto vakuutusyhtiölle korjauskustannuksista ..

 

Kannettavan tietokoneen huolto

Kannettavan korjaus voi olla hyvä vaihtoehto uuden koneen ostolle. Vaikka lattialle pudonnut läppäri voi aiheuttaa huolta, kokeneet korjaajat voivat usein korjata sen edullisesti ja nopeasti.

Korjaus voi pidentää kannettavan käyttöikää ja säästää rahaa. Lisäksi se vähentää elektroniikkajätettä, mikä on ympäristön kannalta hyvä asia.

Joten jos kannettavasi kaipaa korjausta, älä epäröi kääntyä ammattilaisten puoleen. Korjaus voi olla järkevä vaihtoehto uuden koneen ostolle!

Aina kannattaa kysyä arviota onko kannettavan huolto mahdollista
SOITA 09-174 746

#########

Tyypillinen pölytuppo kannettavan prosessorin jäähdytinelementissä.

#########

Emme suosittele paineilman käyttöä, koska se voi saada pölyn pahimmassa tapauksessa tuulettimen sisään. Paras tapa puhdistaa tuuletin on purkaa kone, jotta pääset käsiksi tuulettimeen.

#########

Tuuletin on puhdistettu ja toimintakunto tarkistettu. Joskus tuuletinta ei voida korjata, esimerkiksi jos siihen on kietoutunut hiuksia tai eläinten karvoja. Silloin vaihdamme tuulettimen uuteen tai käytettyyn toimivaan osaan. Kannettavan sisältä saattaa löytyä yllättäviä asioita, kuten näet täältä.

 

Ajankohtaista

Juhannuksen aukioloajat

20.6. olemme auki 10-16
21.-23.6. olemme suljettu

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

 

Palvelut

Uutiset

19.06.2024