Laturi ei toimi

Kytke kannettava tietokone eri pistorasiaan. Irrota se, odota muutama minuutti ja kytke se sitten toiseen pistorasiaan. Jos se latautuu, ongelma ei todennäköisesti ole tietokoneessa tai laturissa.

Varmista, että kannettava tietokone latautuu tarkkailemalla latausmerkkivaloja. Useimmissa laitteissa on merkkivalo, joka osoittaa, onko se kytketty virtaan. Jos valo ei syty tai näyttää epänormaalilta, voi olla ongelma.

Tarkasta virtalähde ja -johto mahdollisten vikojen varalta. Jos havaitset vaurioita, kuten repeämiä tai vääntyneitä nastoja, se voi viitata vialliseen laturiin.

Jos käytät USB-C-laturia, varmista, että se on kytketty oikein. Tarkista myös takuuehdot, sillä vikojen korjaus saattaa kuulua takuun piiriin.

lataus ei toimi

Tarkista kannettavan tietokoneen virtaliitäntä. Sen tulisi istua tiukasti eikä heilua. Jos liitäntä tuntuu löysältä, se voi olla viallinen ja vaatia korjausta.

Kokeile käynnistää tietokone ilman akkua. Jos se toimii ilman akkua mutta ei sen kanssa, voi akku olla viallinen.

Varmista laturin kunto vaihtamalla pistorasiaa, tarkistamalla latausmerkkivalot ja kokeilemalla toista laturia. Jos vaihtoehtoiset laturit toimivat, alkuperäinen voi olla viallinen.

Jos ongelma jatkuu, vie tietokone huoltopisteeseen lisädiagnoosia varten. Viallinen laturi voi aiheuttaa vahinkoa tietokoneelle, joten on tärkeää saada asia kuntoon.

läppärin laturi ei toimi

 

Muista käyttää vain yhteensopivia latureita ja noudattaa valmistajan ohjeita. Viallinen laturi voi vahingoittaa tietokonetta.

 

Lämpötahnojen vaihto Windows ei käynnisty Tietokoneen kokoaminen BIOS-päivitys Laturi ei toimi Virtalähteen vaihto tietokoneeseen

 
Suomeksiin English

Ajankohtaista

Palvelut

Uutiset

14.07.2024
Tietokoneeni hajosi, apua tarvitsen nyt, Virheet ja ongelmat, ne vaivaavat yhä yötä. Mutta onneksi on asiantuntija lähellä minua, Korjaten laitteeni, niin se toimii jälleen kerran sujuvasti.