Computers feed

Tervetuloa tietokonevalikoiman äärelle! Laadukkaita tietokoneita jokaiseen tarpeeseen. Olipa sitten kyseessä tehokas pelikone tai monipuolinen työasema meillä on juuri se, mitä etsit.

Pelikoneet - Unelmiesi pelikokemuksen toteuttamiseksi tarjoamme laajan valikoiman tehokkaita ja viimeisimpiä pelikoneita. Olitpa sitten intohimoinen pelaaja tai vasta-alkaja, löydät varmasti juuri sinulle sopivan pelikoneen, joka nostaa pelisi aivan uudelle tasolle. Sukella syvälle virtuaalimaailmaan ja nauti sulavasta suorituskyvystä, uskomattomasta grafiikasta ja vaikuttavasta äänenlaadusta.

Työasemat - Tuottavuus on meille tärkeää, ja siksi tarjoamme kattavan valikoiman tehokkaita työasemia, jotka vastaavat ammattilaisten vaatimuksia. Olitpa sitten graafinen suunnittelija, ohjelmistokehittäjä tai musiikkituottaja, työasemamme tarjoavat sinulle tarvitsemasi luotettavuuden ja suorituskyvyn. Toteuta luovia visioitasi saumattomasti ja suorita monimutkaiset tehtävät vaivattomasti - työasemamme ovat luotettavia kumppaneita tielläsi menestykseen.

Anna tietokoneidemme avata ovet uusille mahdollisuuksille ja antaa sinulle voimaa toteuttaa unelmiasi. Olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään täydellisen tietokoneen, joka tuo iloa ja tehokkuutta elämääsi.

Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan tietokoneen.

 

Pelaaminen ja viihde - Jos olet intohimoinen pelaaja tai viihdeharrastaja löydät huippuluokan tietokoneet, jotka tarjoavat suorituskykyä ja grafiikkaa vaativille peleille sekä elokuvien ja videoiden nauttimiseen. Olipa kyseessä uusin AAA-peli tai suoratoistopalveluiden katselu, nämä tietokoneet takaavat sinulle sulavan peli- ja viihdekokemuksen.

Työ ja tuottavuus - Tarvitsetko tietokonetta työskentelyyn, opiskeluun tai luovaan työhön? Löydät laadukkaat tietokoneet, jotka tarjoavat nopeutta, luotettavuutta ja tehokkuutta päivittäisiin tehtäviin. Olipa kyseessä tiedostojen hallinta, tiedonkäsittely tai ammattimainen suunnittelu, nämä tietokoneet auttavat sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn.Sort by:

FUJITSU Esprimo P520 E85+

Edullinen ja riittävän tehokas perustyöasema yrityksille ja julkishallintoon Windows 7 Pro käyttöjärjestelmällä.LENOVO ThinkCentre M93p

Tehoa ja luotettavuutta pienessä minitornissa Windows 7 Pro käyttöjärjestelmällä.
  • «« Start
  • « Prev
  • 1
  • Next »
  • End »»
Results 1 - 2 of 2
Suomeksiin English