Hard Disks feed

Kiintolevy mahdollistaa tietojen tallentamisen ja myöhempää käyttöä varten. Voit ajatella sitä massamuistina, jonne voit tallentaa tietokoneohjelmia, pelejä, kuvia ja videoita.

On olemassa kaksi yleisintä kiintolevyn tyyppiä, nimittäin vanhempi HDD-kiintolevy ja uudempi SSD-levy. Näiden kahden välillä on joitakin eroja. SSD-levy on nopeampi ja kestävämpi vaihtoehto. Se tarkoittaa, että tiedostojen avaaminen ja ohjelmien käynnistäminen on huomattavasti nopeampaa SSD-levyllä. Toisaalta HDD-kiintolevy on edullisempi vaihtoehto, joka tarjoaa enemmän tallennustilaa pienemmällä budjetilla.

Tietokoneen käytön kannalta on usein järkevää hyödyntää molempia kiintolevytyyppejä samanaikaisesti. Nopeaa SSD-levyä voi käyttää käyttöjärjestelmän ja usein käytettyjen ohjelmien asentamiseen, jolloin ne käynnistyvät nopeasti. HDD-kiintolevylle voi puolestaan tallentaa esimerkiksi harvemmin käytettyjä pelejä, kuvia ja videoita, joita ei tarvitse päivittäin käyttää. Näin saat parhaan hyödyn molemmista levytyypeistä.Sort by:

1Tt kannettavan kiintolevy 5400RPM

WD 2.5 tuuman kiintolevy 1Tt1Tt SATA kiintolevy

3.5 tuuman SATA kiintolevy 1Tt2Tt SATA kiintolevy

3.5 tuuman SATA kiintolevy 2Tt500Gt kannettavan kiintolevy 5400RPM

WD 2.5 tuuman kiintolevy 500GtIDE RAID PCI ohjainkortti

IDE RAID ohjainkortti PCI-väylään
  • «« Start
  • « Prev
  • 1
  • Next »
  • End »»
Results 1 - 5 of 5
Suomeksiin English