Tietoturvan asentaminen

Tietoturvan asentaminen Windows-käyttöjärjestelmään on tärkeä askel tietokoneen turvallisuuden varmistamisessa. Tässä on muutamia vinkkejä, joita voit käyttää tietoturvan parantamiseksi Windowsissa:

Päivitä Windows käyttöjärjestelmäsi: Tietoturvapäivitykset sisältävät usein korjauksia haavoittuvuuksiin, joten pidä Windows käyttöjärjestelmäsi ajan tasalla.

Asenna luotettava virustorjuntaohjelmisto: Virustorjuntaohjelmisto auttaa tunnistamaan ja poistamaan haittaohjelmia ja muita tietoturvaongelmia tietokoneeltasi.

Käytä vahvoja salasanoja: Käytä vahvoja salasanoja ja vaihda salasanasi säännöllisesti. Vältä helppoja tai yleisiä salasanoja, joita on helppo arvata.

Käytä palomuuria: Windowsin sisäänrakennettu palomuuri auttaa suojaamaan tietokonettasi ulkopuolisilta uhilta. Varmista, että palomuuri on päällä ja päivitetty.

Käytä selaimessa HTTPS-yhteyttä: HTTPS-yhteys tarjoaa paremman tietoturvan, kun käytät verkkosivustoja. Varmista, että selaimessasi on HTTPS-yhteys päällä.

Käytä kahden tekijän tunnistusta: Kahden tekijän tunnistus auttaa suojaamaan tietokonettasi, kun kirjaudut sisään. Tämä edellyttää, että käytät sekä salasanaa että toista tekijää, kuten tekstiviestiä tai turvakoodia.

Nämä ovat muutamia perusvinkkejä, joita voit käyttää tietoturvan parantamiseen Windowsissa. Muista myös olla varovainen verkossa ja vältä epäilyttäviä sähköposteja ja latauksia. Tämä auttaa sinua pitämään tietokoneesi turvallisena.

Laajakaistan asentaminen Tietokoneen asentaminen Ohjelmiston asentaminen Tietoturvan asentaminen Windows asentaminen Windows 11 edut

 
Suomeksiin English

Ajankohtaista

Juhannuksen aukioloajat

20.6. olemme auki 10-16
21.-23.6. olemme suljettu

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

 

Palvelut

Uutiset

19.06.2024