Pelitietokoneen valinta

Peli- ja toimistotietokoneiden eroavat monin tavoin. Pelaamiseen tarkoitetut koneet tarjoavat suorituskykyä ja grafiikkaa vaativille peleille, kun taas toimistokoneet ovat enemmän perustoimistotöihin.

Yksi suurimmista eroista on suorituskyky. Pelit tarvitsevat tehokkaampia osia, kuten suorittimen ja näytönohjaimen, kun taas toimistotietokoneet selviävät vaatimattomammilla komponenteilla.

Pelikoneet tarvitsevat enemmän muistia ja tallennustilaa pelejä varten. Toimistotietokoneet tulevat toimeen pienemmällä, koska ne eivät pyöritä raskaita pelejä.

Joten, valitse tietokone tarpeidesi mukaan. Pelaajille suosittelemme pelikoneita, kun taas toimistotöihin toimistokoneet ovat riittäviä ja edullisempia vaihtoehtoja.

pelitietokone

 

Ennen kuin vertailet tietokoneita, mieti, mihin tarvitset sen. Pelaamiseen tarvitset tehokkaampia osia, kuten näytönohjaimen ja prosessorin. Muistin ja tallennustilan tulisi olla riittäviä pelien sujuvuudelle. Valitse pöytätietokoneen ja kannettavan väliltä sen perusteella, tarvitsetko liikkuvuutta vai parempaa suorituskykyä. Älä unohda hankkia tarvittavia oheislaitteita, kuten näyttöä ja näppäimistöä, jotka täydentävät pelaamistasi.

Pelikoneet tarjoavat huippusuorituskykyä ja graafista laatua pelaamiseen.

pelikone1 pelikone2 pelikone3 pelikone4

 

Tietojen salaaminen Bitlocker avaimen palauttaminen Tiedostojen varmuuskopiointi Tietokoneen osat Komponentin asentaminen Pelitietokoneen valinta

 

 
Suomeksiin English

Ajankohtaista

Juhannuksen aukioloajat

20.6. olemme auki 10-16
21.-23.6. olemme suljettu

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

 

Palvelut

Uutiset

19.06.2024