Tehdasasetusten palautus

Palautusvaihtoehdot Windows-käyttöjärjestelmille (Windows 11, Windows 10, Windows 8.1)

 

palauttaminen

Asennetun Windows-päivityksen poisto: Jos tietokoneesi toimii huonosti äskettäisen päivityksen jälkeen, suositeltu vaihtoehto on poistaa asennettu Windows-päivitys ongelman ratkaisemiseksi.

Palauta oletusasetuksiin: Jos tietokoneesi ei toimi kunnolla asennuksen tai järjestelmäasetusten muokkaamisen jälkeen, suositeltu vaihtoehto on palauttaa tietokone oletusasetuksiin, mikä auttaa ratkaisemaan ongelman.

Käynnistyskorjaus: Jos tietokoneesi ei käynnisty tai boottaa normaalisti, voit käyttää käynnistyskorjaustoimintoa ongelman diagnosoimiseksi ja korjaamiseksi.

Windows 10:n uudelleenasennus asennustyökalun avulla: Jos tietokoneesi ei käynnisty eikä sinulla ole palautusasemaa, suositeltu vaihtoehto on Windows 10:n uudelleenasentaminen asennustyökalun avulla. Tämä prosessi asentaa käyttöjärjestelmän uudelleen ja korjaa mahdolliset käynnistysongelmat.

palautus

Palauta tietokone palautusasemalta: Jos olet luonut palautusaseman ja tietokoneesi ei käynnisty, suositeltu vaihtoehto on palauttaa tietokone palautusaseman avulla. Tämä auttaa palauttamaan järjestelmän aiempaan tilaan ja korjaamaan mahdolliset käynnistysongelmat.

Palaa edelliseen Windows-versioon: Jos haluat asentaa aiemman Windows-version uudelleen, suositeltu vaihtoehto on palata edelliseen Windows-versioon. Tämä vaihtoehto mahdollistaa paluun aiempaan asennukseen ja korjaa nykyisen version kanssa esiintyvät yhteensopivuusongelmat tai muut ongelmat.

tehdasasetusten palautus

Palauta asetukset järjestelmän palautuspisteestä: Jos tietokoneesi ei toimi kunnolla jonkin sovelluksen asentamisen jälkeen, suositeltu vaihtoehto on palauttaa asetukset järjestelmän palautuspisteestä. Tämä palauttaa järjestelmän asetukset aiempaan toimivaan tilaan.

Windows 10:n uudelleenasennus asennustyökalun avulla epäillyn haittaohjelman tartunnan yhteydessä: Jos epäilet haittaohjelman tartuntaa tietokoneessasi, suositeltu vaihtoehto on Windows 10:n uudelleenasentaminen asennustyökalun avulla. Tämä prosessi poistaa mahdolliset haittaohjelmat ja tarjoaa puhtaan käyttöjärjestelmän asennuksen.

Huomioi, että nämä vaihtoehdot voivat vaihdella käytössäsi olevan Windows-version mukaan.


Näppäimistön vaihto kannettavaan Kovalevyn vaihto kannettavaan Akun vaihto kannettavaan Tietokoneen nopeuttaminen Tehdasasetusten palautus

 
Suomeksiin English