Kondensaattorien vaihto

Tietokonehuollossa vaihdamme myös näytönonohjaimien ja emolevyjen huonontuneet, vuotaneet taikka pullistuneet, kondensaattorit uusiin. Valmis työ on noutovalmiina tai postitettu viikon sisällä tuotteen saapumisesta.
Työ voidaan tehdä sopimuksen mukaan myös pikana. Ei kuitenkaan odottaessa mahdollisten komponenttihankintojen johdosta.
Normaalisti vaihtoa kaipaavat vain yli 470uF ja sitä suuremmat elektrolyytikondensaattorit, koska sitä pienemmissä on käytetty yleensä eri tyyppistä elektrolyytinestettä joka ei ole aiheuttanut ongelmia. Lisäksi pienempikokoisia kondensaattoreita käytetään vähemmän vaativissa paikoissa, joten ne rasittuvat myös vähemmän.
Vaihdamme kondensaattorit vain korkealaatuisiin low E.S.R. mallisiin kondensaattoreihin. Suositeltavaa olisi että kondensaattorit vaihdetaan kun tuote toimii vielä muuten. Mikäli emolevy/näytönohjain on täysin kuollut, saattaa siinä olla muutakin vikaa johon pelkkä kondensaattorien vaihto ei enää auta. Suositeltavaa on myös että kaikki samantyyppiset kondensaattorit vaihdetaan yhtäikaa koska mikäli vain huonoksi menneen näköiset vaihdetaan, saattaa viereinen samanlainen olla vaihtokunnossa hetken päästä.
Voit lähettää epäilemistäsi huonoista kondensaattoreista sekä koko piirilevystä yleiskuvan sähköpostilla jolloin asiantuntijamme arvioi sinulle hinnan.
kondensaattoreiden vaihtohinnat 1-10 kondensaattoria 60? >10 kondensaattoria 80? tämän lisäksi mahdolliset postituskulut, jotka yleisesti ottaen ovat 12? postipakettina sekä 15? postiennakkopakettina.